Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σώμα για μπικίνι σε 7 απλά βήματα

Σώμα για μπικίνι σε 7 απλά βήματα

Λίγες μέρες πριν η μόδα και οι γυναίκες γιόρτασαν την Ημέρα του Μπικίνι. Ο personal trainer των σταρ μας δίνει tips για να αποκτήσουμε τπ σώμα που θα μας επιτρέψει να το φορέσουμε. abacapress.com/Visual Hellas.

Λουκία Λυκίδη. abacapress.com/Visual Hellas

Αυτή είναι πάντα η περίοδος του χρόνου που ευχόμαστε να είχαμε πάει στο γυμναστήριο περισσότερο, να είχαμε κόψει τα γλυκά λίγο νωρίτερα και να είχαμε αρχίσει πιο έγκαιρα να πίνουμε τον καφέ μας σκέτο. O personal trainer των σταρ Ντάλτον Γονγκ μας προτείνει κάποιες μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε λίγο πριν βγούμε πριν την παραλία που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είναι τα ίδια αυτά κόλπα που μαθαίνει στις διάσημες πελάτισσες της όπως η Amanda Seyfried και η Jennifer Lawrence να κάνουν λίγο πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.
1. Κόψτε το αλάτι. Αυτό αφορά οποιαδήποτε τροφή ακόμη και το σούσι, το οποίο περιέχει πολύ αλάτι . Το αλάτι κατακρατά υγρά και δείχνουμε πιο φουσκωμένες.
2. Μην τρώτε ωμά λαχανικά αργά το βράδυ. Ο οργανισμός χρειάζεται πολύ χρόνο να τα χωνέψει και μπορεί να σας προκαλέσουν μεγάλο φούσκωμα. Αν θέλετε να τα φάτε προτιμήστε να το κάνετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα.. Άλλα φαγητά που προκαλούν φούσκωμα και κάνουν το στομάχι σας να δείχνει μεγάλο είναι τα σιτηρά, οι φακές και τα φασόλια.
3. Για κάθε γραμμάριο σύνθετου υδατάνθρακα κατακρατά τρία γραμμάρια νερού συνεπώς αν μπορείτε να κόψετε τους σύνθετους υδατάνθρακες κάντε το. Χρειάζονται το διπλάσιο από άλλες τροφές για να χωνευτούν και ανάλογα με την φάση του κύκλου η επίδραση τους μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη.
4. Κοιμηθείτε περισσότερο. Πριν την μεγάλη αποκάλυψη κοιμηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε για να μπορέσει το σώμα σας να αναζωογονηθεί και να επαναδομηθεί. Δεν υπάρχει λόγος να γυμναστείτε εντατικά την προηγούμενη μέρα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε το σώμα σας να δείχνει κουρασμένο.
5. Δώστε σημασία στην στάση σας. Την προηγούμενη ημέρα φροντίστε να κάνετε stretching. To πιλάτες και η γιόγκα είναι ιδανικές μορφές άσκησης καθώς επίσης και όποιες ασκήσεις τραβούν τους ώμους πίσω και τραβούν μέσα τους κάτω κοιλιακούς. Θυμηθείτε όμως πως αργότερα θα χρειαστείτε και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τα μοντέλα αγαπούν πολύ το pilates και την γιόγκα και για αυτό το σώμα τους δεν μοιάζει δυνατό.Αντίθετα οι άνδρες που κάνουν περισσότερο ασκήσεις ενδυνάμωσης φαίνονται υπερβολικά δυναμωμένοι και στρογγυλοί Το γυναικείο σώμα χρειάζεται την χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο. Επίσης ένας περίπατος ή ένα λεμφικό μασάζ απαλλάσσει τα πόδια μας από την ένταση και την κατακράτηση υγρών.
6. Κρατήστε το μέτρο. Μην τρώτε και μην γυμνάζεστε υπερβολικά. Μείνετε σε αυτά που ξέρετε εσείς και το σώμα σας. Επίσης μην τρώτε λίγο. Χρειάζεστε ενέργεια για να έχετε την σωστή ευθυτενή στάση σώματος πράγμα που αυτόματα σας κάνει να μοιάζετε ποιο αδύνατες.
7. Ενυδατωθείτε. Είναι πολύ σημαντικό αλλά μην το παρακάνετε.Τα βότανα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα επίπεδα της ενυδάτωσης σας ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στο ξεφούσκωμα και στην πέψη. Επίσης, αν και εννοείται, αποφεύγετε το αλκοόλ.

woman.in.gr

Sports in

Ποια προϊόντα καθημερινής χρήσης συνδέονται με πολλαπλή σκλήρυνση και αυτισμό

Χημικά σε προϊόντα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά - από απολυμαντικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ως έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές - πλήττουν τα ολιγοδενδροκύτταρα του εγκεφάλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024