Συγκέντρωση στη ΔΟΥ Πειραιά ενάντια στην κατάσχεση σπιτιού ανέργου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Δ’ ΔΟΥ Πειραιά πραγματοποιεί αυτή την ώρα το κίνημα Δεν Πληρώνω ενάντια στην κατάσχεση του σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία. Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Δ’ ΔΟΥ Πειραιά πραγματοποιεί αυτή την ώρα το κίνημα Δεν Πληρώνω ενάντια στην κατάσχεση του σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία.
Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμίνια.
Το σπίτι βρίσκεται υπό κατάσχεση, καθώς ο ιδιοκτήτης του χρωστά στην εφορία 1.677,95 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ.
Η διαδικασία της κατάσχεσης ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
