Κατακόρυφη βουτιά έκανε η δημοτικότητα της προέδρου της Βραζιλίας
Κατά 27 ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται να υποχώρησε η δημοτικότητα της Ντιούλμα Ρούσεφ, προέδρου της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που η χώρα συνταράχθηκε από το κύμα διαδηλώσεων. Η Ρούσεφ περνά από την κρίση της κάλπης στο τέλος του επόμενου χρόνου, έχοντας πρόθεση να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.
Κατά 27 ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται να υποχώρησε η δημοτικότητα της Ντιούλμα Ρούσεφ, προέδρου της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που η χώρα συνταράχθηκε από το κύμα διαδηλώσεων.
Η Ρούσεφ περνά από την κρίση της κάλπης στο τέλος του επόμενου χρόνου, έχοντας πρόθεση να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.
Σύμφωνα με το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Datafolha, η δημοτικότητα της Ρούσεφ έπεσε στο 30%. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση του ίδιου ινστιτούτου, βρισκόταν στο 57%.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση στη δημοτικότητα εν ενεργεία προέδρου στη χώρα από την εποχή του 1990, όταν ο τότε πρόεδρος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας σκανδάλου διαφθοράς.
Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου έγινε στις 27 και 28 Ιουνίου και δίνει περιθώριο λάθους 2%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά



