Νέα άνοδος στις αγορές ΗΠΑ και Ευρώπης την Πέμπτη
Συνέχεια στην ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών για τους δείκτες σε ΗΠΑ και Ευρώπη, με όλους τους βασικούς να καταγράφουν σημαντικά κέρδη.
Συνέχεια στην ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών για τους δείκτες σε ΗΠΑ και Ευρώπη, με όλους τους βασικούς να καταγράφουν σημαντικά κέρδη.
Άνοδο 0,77% στις 15025,40 μονάδες είχε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones και 0,67% ο Standard & Poor’s στις 1614,07 μονάδες.
Ο Nasdaq διαμορφώθηκε στις 3402,62 μονάδες με άνοδο 0,78%.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 1,26% στις 6243,40 μονάδες ενώ στη Φρανκφούρτη ο Dax ενισχύθηκε 0,63% στις 7990,75 μονάδες.
Άνοδος 0,97% στο Παρίσι για τον CAC στις 3762,19 μονάδες και 1,56% στις 76710,70 μονάδες για τον SMI στη Ζυρίχη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
