Παρελθόν η Μαυρέλου για τον Ολυμπιακό
Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αποτελεί η Βάσω Μαυρέλου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι».
Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αποτελεί η Βάσω Μαυρέλου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη, οι «ερυθρόλευκοι».
Η έμπειρη πολίστρια ενημερώθηκε από τον προπονητή, Χάρη Παυλίδη, ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα περίοδο, καθώς η ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσει την ανανέωση που ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι.
Η Μαυρέλου αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από έντεκα χρόνια, διάστημα στο οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ συμμετείχε και σε δύο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας



