Τη συνδρομή του ILO για την αντιμετώπιση της ανεργίας ζητά η ΕΣΕΕ
Δημιουργία ομάδας εργασίας υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων και του υπουργείου Εργασίας και με την τεχνική βοήθεια και την εμπειρία του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), με αποκλειστικό θέμα το σχεδιασμό και την προώθηση μίας νέας «Στρατηγικής Ανάκαμψης της Απασχόλησης» προτείνει η ΕΣΕΕ.
Δημιουργία ομάδας εργασίας υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων και του υπουργείου Εργασίας και με την τεχνική βοήθεια και την εμπειρία του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), με αποκλειστικό θέμα το σχεδιασμό και την προώθηση νέας «Στρατηγικής Ανάκαμψης της Απασχόλησης» προτείνει η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου.
Τις θέσεις της ΕΣΕΕ για την αντιμετώπιση της ανεργίας παρουσίασε ο πρόεδρος, Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στο συνέδριο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO).
Πάγια θέση του ελληνικού εμπορίου τόνισε ο κ. Κορκίδης, είναι η επιδότηση της απασχόλησης και όχι της ανεργίας και επιδίωξη της ΕΣΕΕ είναι η ενίσχυση της απασχόλησης ευκαιρίας και όχι η απασχόληση ανάγκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



