«Λένε πως ο Ρουπακιώτης είναι για γέλια και για κλάματα» είπε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης
Συγκινημένος που επέστρεψε σε έναν γνώριμο χώρο δήλωσε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου παραλαμβάνοντας από τον Αντώνη Ρουπακιώτη. Ο τέως υπουργός άφησε αιχμές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λένε διάφοροι πως ο Ρουπακιώτης είναι για γέλια και για κλάματα, λένε πως έσπρωξα το καράβι στην ξέρα».
Συγκινημένος που επέστρεψε σε έναν γνώριμο χώρο δήλωσε ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον Αντώνη Ρουπακιώτη.
Ο τέως υπουργός άφησε αιχμές εναντίον διαφόρων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λένε διάφοροι πως ο Ρουπακιώτης είναι για γέλια και για κλάματα.
» Είχα πρόβλημα συνείδησης πώς εγώ που δεν έχω τη δύναμη να σπρώξω ούτε μια κουβαρίστρα μπόρεσα να ρίξω έξω μια κυβέρνηση. Ένιωσα απελπισμένος, αφού άλλα δημοσιεύματα έλεγαν πως ως πολιτικός συνδικαλιστής και μεγαλοδικηγόρος έκανα μια τρύπα στο νερό και μήπως κατέστρεψα την Ελλάδα. Ρώτησα τον οδηγό μου τον Παναγιώτη: ‘οδήγησα την Ελλάδα σε αδιέξοδο; Άστο, μου είπε, το παίρνω επάνω μου’.
» Για να τα λένε αυτοί που τα λένε θα έχουν δίκιο αφού είναι ειδικοί. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κέντρα συμφερόντων» κατέληξε.
Ο κ. Αθανασίου αναγνώρισε το έργο του κ. Ρουπακιώτη, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχουν διαφορές, αλλά όχι σε σημαντικά θέματα, οι οποίες έτσι ή αλλιώς θα αμβλυνθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

