Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 Top καλοκαιρινές κωμωδίες που θα

Οι 5 Top καλοκαιρινές κωμωδίες που θα «γυρίσουν» την Ελλάδα

H καινούρια επίκαιρη και διαχρονική κωμωδία «Υπάρχει και Φιλότιμο» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου αλλά και μερικές που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στις χειμερινές θεατρικές αίθουσες θα παρουσιαστούν σε φεστιβάλ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Σε κάποιο σταθμό τους θα τις πετύχετε! Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «H Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας […]

H καινούρια επίκαιρη και διαχρονική κωμωδία «Υπάρχει και Φιλότιμο» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου αλλά και μερικές που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στις χειμερινές θεατρικές αίθουσες θα παρουσιαστούν σε φεστιβάλ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Σε κάποιο σταθμό τους θα τις πετύχετε!

Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «H Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψει μαζί τους ψυχαναλυόμενους Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Τζόυς Ευείδη σε πολλές πόλεις για να θεραπεύσουν μέσα από τη δική τους σχέση και άλλους συμπάσχοντες.
Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση και δείτε τις πόλεις τις περιοδείας


Mετά τη μεγάλη χειμερινή εμπορική επιτυχία που έκαναν οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα, με εκκίνηση το Κηποθέατρο Παπάγου τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.


H επίκαιρη και διαχρονική κωμωδία «Υπάρχει και Φιλότιμο» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τον Γιώργο Παρτσαλάκη στο ρόλο του… πιο «δημοφιλή» Έλληνα πολιτικού, Ανδρέα Μαυρογιαλούρου, ανεβαίνει από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης. Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 8 Ιουλίου στα Χανιά και κατόπιν θα περιοδεύσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση και δείτε τις πόλεις τις περιοδείας

Μετά τις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός το χειμώνα η κωμωδία «Τα Βαφτίσια» που συνυπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη με τους Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια, Τζένη Διαγούπη και Θανάση Αλευρά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση και δείτε τις πόλεις τις περιοδείας

O «Caveman» που φέτος θα ενσαρκώσει ο Ζήσης Ρούμπος ετοιμάζει τις αποσκευές του και ταξιδεύει ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι 2013!
Δείτε τις πόλεις τις περιοδείας

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024