Έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Β.Κορέα, λέει η Κίνα
Η Βόρειος Κορέα επιθυμεί να λυθεί ειρηνικά η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για το πυρηνικό της πρόγραμμα και εμφανίζεται έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ομάδα των Έξι, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, επικαλούμενο βορειοκορεάτη διπλωμάτη.
Η Βόρειος Κορέα επιθυμεί να λυθεί ειρηνικά η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για το πυρηνικό της πρόγραμμα και εμφανίζεται έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ομάδα των Έξι, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, επικαλούμενο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών.
Το υπουργείο, το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του Κιμ Κιέ-Γκουάν, αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών που είχε εκπροσωπήσει την Πιονγιάνγκ στις προηγούμενες συνομιλίες.
Οι δηλώσεις έρχονται μετά τη συνάντηση του Κιμ Κιέ-Γκουάν με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Κίνας, Τσανγκ Γεσούι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία