Έως τον Σεπτέμβριο η ολοκλήρωση της επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες
Έως τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες, ενώ πρόκειται να καταβληθεί και η δεύτερη δόση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης. Tις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι από το σύνολο των αγροτών που έχουν κάνει αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ, έχουν ήδη πληρωθεί γύρω στους 50.000 παραγωγούς.
Έως τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες, ενώ πρόκειται να καταβληθεί και η δεύτερη δόση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών.
Tις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι από το σύνολο των αγροτών που έχουν κάνει αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ, έχουν ήδη πληρωθεί γύρω στους 50.000 παραγωγούς.
Ο υπουργός ανέφερε, επίσης, πως έως το τέλος Ιουνίου θα δοθούν 10 εκατ. ευρώ για τις αποπληρωμές σφαλμάτων της ενιαίας ενίσχυσης του 2012 και στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα καταβληθεί σε 70.000 κτηνοτρόφους η εξισωτική αποζημίωση ύψους 130 εκατ. ευρώ.
Τέλος, έως το τέλος Ιουνίου θα καταβληθεί το συνολικό ποσό των 40 εκατ. ευρώ σε όσους είχαν υποβάλει αγροπεριβαλλοντικά επενδυτικά σχέδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- To Eurogroup ψάχνει κοινή απάντηση απέναντι στην ακρίβεια – Τα μέτρα που είναι στο τραπέζι
- Μπορούν οι δυνατές φιλίες να μας χαρίσουν χρόνια ζωής;
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
