Δυο μεγάλες μεταγραφές και μια ιστορική επάνοδος στην TV
Δυο μεγάλες μεταγραφές φαίνεται πως είναι γεγονός για την επόμενη χρονιά.
Μεταγραφή Νο1: Πόπη Τσαπανίδου
Η επιτυχημένη δημοσιογράφος αλλάζει τηλεοπτικό σπίτι και μετακομίζει στο Star, όπου θα αναλάβει την πρωινή ενημέρωση του σταθμού. Μετά λοιπόν το «10 με 2» το 2002-2004, το «Συμβαίνει τώρα» από το 2005-2009 και το «ΣΚΑΙ Τώρα», από το 2010 μέχρι σήμερα, η δημοσιογράφος με καταγωγή από την όμορφη Θεσσαλονίκη κατακτώντας τον τηλεοπτικό φακό και τους «δορυφόρους» του, έγινε ένα από τα πρώτα ονόματα των ειδησεογραφικών προγραμμάτων της πρωϊνής ενημέρωσης.
Μεταγραφή Νο2: Σπύρος Παπαδόπουλος
Πόσα και πόσα έχουν γραφτεί για τον ίδιο και για την εκπομπή του «Στην Υγειά μας», που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο από το κανάλι της ΝΕΤ. Και εννοούμε βέβαια τις αναφορές στο κόστος της εκπομπής, το οποίο παλιότερα ανερχόταν σε πολλές χιλιάδες ευρώ.
Μετά λοιπόν το «μαύρο» της δημόσιας τηλεόρασης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρούσίου, για να συζητήσουν για την μεταγραφή της εκπομπής και του δημιουργού της στον ΑΝΤ1.
Μετά τα τελευταία γεγονότα το στην «Υγειά μας», όπως όλα δείχνουν, θα βρει νέα τηλεοπτική στέγη στο κανάλι, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης απέτυχε να δημιουργήσει μια παρόμοια ψυχαγωγική εκπομπή.
Η μεγάλη επιστροφή: Νίκος Χατζηνικολάου
Ίσως από τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ο κος Χατζηνικολάου ο πιο αγαπημένος παρουσιαστής ειδήσεων των γυναικών, που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση, την επόμενη σεζόν επανεμφανίζεται στο γυαλί και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του Star, το οποίο, όπως δείχνει, πάει για ολική αναδόμηση της πρωινής ζώνης, δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση παρά στο lifestyle, που όσο πάει και ξεφτίζει!
Με νέα λοιπόν εβδομαδιαία εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου που θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα της εβδομάδας που πέρασε.
Επίσης σημειώνουμε και την επάνοδο της Μάρας Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star.
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – Οι «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
- Ο Λόγκαν Πολ «ρευστοποιεί» τον θησαυρό του: Στο σφυρί η ακριβότερη κάρτα Pokémon
- ΣΥΡΙΖΑ: Αναχρονιστική και προσχηματική η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης ενάντια στο συγκρότημα Pagan
- «Ψάχνεται» για Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ