Βραβείο Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης για το EMRI
Με το Βραβείο Έρευνας - Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2013, τιμήθηκε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας (EMRI), το ανεξάρτητο ερευνητικό τμήμα της φαρμακευτικής εταιρίας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της εταιρίας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, Διονύσης Φιλιώτης, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του στο Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας, και ιδιαίτερα τον διευθυντή του Βαγγέλη Δροσινό.
«Η διάκριση αυτή είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε, έχουμε την δυνατότητα να επιτυγχάνουμε και να καταγράφουμε υπερβάσεις, στηριζόμενοι στην συστηματική εργασία, αφοσίωση στην επιστήμη και στην έμπνευση για την καλύτερη υπηρεσία προς τον άνθρωπο.Πρέπει επίσης να αναφερθούμε στην τεράστια βοήθεια που μας προσέφερε σε τεχνογνωσία αλλά και επενδύοντας πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, η γιγαντιαία διεθνής φαρμακευτική εταιρία Lilly η οποία είναι και ο μεγαλύτερος πελάτης του EMRI», υπογράμμισε ο κ.Φιλιώτης.
health.in.gr
- «Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]
- Η Ιαπωνία καλεί τον πρεσβευτή της Κίνας για έντονες διαμαρτυρίες
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]