Δημέλλια Τζάρτζου

Μετά το «Ο διάβολος φοράει Prada» (στο σινεμά το είδαμε με την Anne Hathaway στο ρόλο της Andy Sachs και τη Meryl Streep στο ρόλο του αφεντικού της), η συγγραφέας Lauren Weisberger αποφασίζει να μας καθηλώσει και πάλι με τη συνέχεια του βιβλίου με τίτλο «Η εκδίκηση φοράει Prada: η επιστροφή του διαβόλου».
Όλη η ιστορία βασίζεται σε προσωπικά βιώματα της συγγραφέα όταν εργαζόταν ως βοηθός της Αnna Wintour, αρχισυντάκτρια της «Vogue». Όπως μας αποκαλύπτει η συγγραφέας, το βιβλίο συνεχίζει την ιστορία με τους ίδιους χαρακτήρες οχτώ χρόνια μετά, τοποθετώντας την Andy Sachs συντάκτρια ενός δημοφιλούς περιοδικού γάμου σε συνεργασία με την παλιά της συνεργάτιδα Emily Blunt.
Ενώ η πρώτη νομίζει πως έχει χτίσει επιτέλους τη ζωή που ήθελε, συναντά τυχαία την πρώην προϊσταμένη της Miranda Priestly και αναγκάζεται να επιστρέψει στην παλιά σκοτεινή εποχή. Σε αυτό το βιβλίο η συγγραφέας δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο συγγραφικό έργο και τα ταξίδια που πραγματοποιεί η Andy Sachs και λιγότερη στη μόδα. Κυκλοφορεί ήδη από τις 4 Ιουνίου 2013.

woman.in.gr