«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» rewind στη χρονιά που πέρασε
Δεν έλειψαν όμως από την κουζίνα της και οι Ασιατικές, Αμερικανικές, Μεξικανικές και Αφρικανικές γευστικές προτάσεις. Η Νταϊάν Κόχυλα κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, ετοίμασε φαγητό για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΩ» συμμετέχοντας ενεργά στον φιλανθρωπικό του αγώνα.
Οι Ικαριώτες λένε πως ξέρουν το μυστικό της μακροζωίας. Η Νταϊάν Κόχυλα το μοιράστηκε μαζί μας αποκαλύπτοντας ότι τα φαγητά που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε θα πρέπει να είναι βασισμένα στα προϊόντα που παράγει η φύση κάθε εποχή.
Η επιτυχία του Τι θα φάμε σήμερα μαμά; αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινoύ με έμφαση στις γυναίκες ηλικίας 25-44, καθώς η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο στη σεζόν 19,2%.
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
- Ζελένσκι: Το «κοινό όραμα» με τις ΗΠΑ είναι σημαντικό – Νέα δήλωση εν όψει της συνάντησης με τον Τραμπ
- Η κουλτούρα της αϋπνίας – Γιατί η εξάντληση έγινε δείγμα επιτυχίας;
- Τα «κάλαντα» της Πρωτοχρονιάς στον Γεωργιάδη – «Στο πόδι» οι εργαζόμενοι στο ΓΝ «Έλενα»
