«Sorry i am Greek στα Backstage 11/6 Alpha
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Καραμανλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είναι μερικοί μόνο από τους πολιτικούς που σατίρισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην παράστασή του.
Μέσα από δέκα ρόλους παρουσίασε την ελληνική πραγματικότητα. Με κεντρικό ήρωα τον τσολιά, παρελαύνουν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας τα οποία διηγούνται τις ιστορίες τους και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του τι συνέβη και φτάσαμε ως εδώ:
Στην οικονομική, αλλά και πολιτική κρίση. Στο backstage της παράστασης που θα μεταδοθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 23:00, θα ακολουθήσουμε τον Λάκη Λαζόπουλο και τους συνεργάτες του σε μια άκρως επιτυχημένη διαδρομή στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Πρόβες, παρασκήνια, διαδρομές, συνεντεύξεις. Δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών που παρακολούθησαν την παράσταση, αλλά και την επίσκεψη του Λάκη Λαζόπουλου στους Πόντιους της Στουτγκάρδης.
Ο Νίκος Αλιάγας μιλά για τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Sorry… I’m Greek», η Χάρις Αλεξίου κάνει guest εμφάνιση στο Ντίσελντορφ -στην πρεμιέρα της περιοδείας-, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται μαζί του στο Λονδίνο.
- «Οι καλύτεροι» του βελγικού πρωταθλήματος Καρέτσας και Τζόλης»
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
