Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 6 Ιουνίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 6 Ιουνίου

Έξι ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις αίθουσες. Ανάμεσά τους το blockbuster After Earth με τον Γουίλ Σμιθ, το οποίο απέτυχε να προσελκύσει τους αμερικανούς θεατές, το Γλυκά μας Λάθη που είναι το «Η Πέγκι σου Παντρεύεται» α λα γαλλικά και η Συμμορία των Μάγων.

Έξι ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις αίθουσες. Ανάμεσά τους το blockbuster After Earth με τον Γουίλ Σμιθ, το οποίο απέτυχε να προσελκύσει τους αμερικανούς θεατές, το Γλυκά μας Λάθη που είναι το «Η Πέγκι σου Παντρεύεται» α λα γαλλικά και η Συμμορία των Μάγων.

Γλυκά μας Λάθη – Camille Redouble

Η 40χρονη Καμίγ νιώθει ότι η ζωή της είναι γεμάτη λάθη. Εξαρτημένη από το αλκοόλ, έχοντας μόλις χωρίσει από τον έρωτα της ζωή της αποφασίζει να πάει σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Την επόμενη ημέρα είναι πάλι 16 χρονών και βρίσκεται στα 1985, όπου έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές που έκανε στην εφηβεία της. Μια γλυκιά κομεντί που μπορεί να μη σφύζει από πρωτοτυπία, αλλά διαθέτει ενδιαφέρουσες ερμηνείες. Θυμίζει, βέβαια, υπερβολικά το «Η Πέγκι Σου Παντρεύτηκε». Προβλήθηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και ήταν υποψήφιο για 13 βραβεία Σεζάρ.

Σκηνοθεσία: Νοεμί Λβοβσκί
Πρωταγωνιστούν: Νοεμί Λβοβσκί, Γιολάντ Μορό, Σαμίρ Γκεσμί

Η Συμμορία των Μάγων

Oι Ντάνιελ Άτλας (Τζέσε Άιζενμπεργκ), Μέριτ ΜακΚίνεϊ (Γούντι Χάρελσον), Χένλι Ρίβς (Άιλα Φίσερ) και Τζάκ Γουάιλντερ (Ντέιβ Φράνκο), είναι οι δεξιοτέχνες «Τέσσερις Καβαλάρηδες», οι οποίοι – ως σύγχρονοι Ρομπέν των Δασών –καταφέρνουν να ληστέψουν τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς, παίζοντας με τη δύναμη του μυαλού. Απέναντι στους τέσσερις σύγχρονους μάγους βρίσκουμε τους Ντίλαν Ρόουντς (Μάρκ Ράφαλο) και Άλμα Ντρέι (Μελανί Λοράν), δύο ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες του FBI και της Ιντερπόλ. Η ταινία του Λουί Λετεριέ τα κατάφερε μια χαρά στο αμερικανικό box office ξεπερνώντας σε εισπράξεις ακόμα και το After Earth με τον Γουίλ Σμιθ.

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Άιλα Φίσερ, Μόργκαν Φρίμαν

After Earth

Στη σχέση γιου-πατέρα επικεντρώνεται η νέα ταινία του Νάιτ Σιάμαλαν. Ένας στρατηγός (Γουίλ Σμιθ) και ο γιος του (Τζέιντεν Σμιθ) εγκλωβίζονται στη γη, την οποία οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει εδώ και 1.000 χρόνια. Ο πατέρας έχει τραυματιστεί και ο γιος θα κληθεί να βρει βοήθεια. Με εντυπωσιακές σκηνές, αλλά -όπως δήλωσαν οι ξένοι κριτικοί με προβλέψιμη πλοκή- η ταινία συγκέντρωσε πολύ κακές κριτικές.

Σκηνοθεσία: Μ.Νάιτ Σιάμαλαν
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Ζόι Κράβιτς

Ο Φοιτητής

Μία ταινία του 2011 από την Αργεντινή προβάλλεται από αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Ο Ρόκε, ένας νεαρός φοιτητής πηγαίνει στο Μπουένος Άιρες για να σπουδάσει και να ζήσει τη μεγάλη ζωή. Όταν γνωρίσει την όμορφη βοηθό καθηγητή Πάουλα, εκείνη θα τον εντάξει σε μία αριστερή πολιτική οργάνωση.

Σκηνοθεσία: Σαντιάγο Μίτρε
Πρωταγωνιστούν: Εστέμπιαν Λαμότε, Ρομίνα Πάουλα, Ρικάρντο Φέλιξ

Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους

Μια ταινία κινουμένων σχεδίων, οικολογικής ευαισθησίας που προβάλλεται σε εκδοχή δύο και τριών διαστάσεων. Η ταινία -από τους δημιουργούς των ταινιών Ρίο και H Εποχή των Παγετώνων- αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που θα βρεθεί μαγικά σε έναν μυστικό κόσμο και θα συμμαχήσει με ένα μπουλούκι μοναδικών και αστείων χαρακτήρων, προκειμένου να σώσει αυτόν τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Γουέτζ
Με τις φωνές των: Μπιγιονσέ, Αμάντα Σέιφριντ, Κόλιν Φάρελ και Τζος Χάτσερσον

Η κυρία με το σκυλάκι

Το αριστουργηματικό διήγημα του Άντον Τσέχοφ μεταφερμένο στη μεγάλη οθόνη από τον Γιοσίφ Κέιφιτς προβάλλεται σε επανέκδοση αυτή την εβδομάδα. Ένας καθηγητής από τη Μόσχα γνωρίζει μια παντρεμένη γυναίκα στη Γιάλτα και συνάπτουν μια σύντομη, αλλά παθιασμένη σχέση, μέχρι που επιστρέφουν στους δυστυχισμένους γάμους τους. Ώσπου ο καθηγητής αποφασίζει να αναζητήσει ξανά την γυναίκα…

Σκηνοθεσία: Γιοσίφ Κέιφιτς
Πρωταγωνιστούν: Αλεξέι Μπατάλοφ, Ίγια Σαβίνα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024