Στους 18 οι νεκροί από ανεμοστρόβιλους σε Οκλαχόμα, Μισούρι και Αρκάνσας
Στους 18 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από τους ανεμοστρόβιλους σε Οκλαχόμα, Μισούρι και Αρκάνσας, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά. Επτά από τα θύματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, δήλωσε ο ιατροδικαστής της Οκλαχόμα.
Στους 18 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από τους ανεμοστρόβιλους σε Οκλαχόμα, Μισούρι και Αρκάνσας, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά.
Επτά από τα θύματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, δήλωσε ο ιατροδικαστής της Οκλαχόμα.
Ο φονικός ανεμοστρόβιλος έπληξε την Οκλαχόμα και τις γειτονικές πολιτείες του Μισούρι και του Αρκάνσας και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κατευθύνθηκε προς την Πενσιλβάνια και τη Νιου Ίνγκλαντ προτού φτάσει την Κυριακή στο Κεμπέκ του Καναδά.
Το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο –που προέκυψε από τον θερμό, υγρό αέρα που προήλθε από τον Κόλπο του Μεξικού ο οποίος συγκρούστηκε με τον ξηρό αέρα από το δυτικό Καναδά- προκάλεσε έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις ενώ σε ορισμένες περιοχές έπεσε χαλάζι και σημειώθηκαν πλημμύρες.
Τρεις παρατηρητές -«κυνηγοί καταιγίδων»- έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον ανεμοστρόβιλο. Οι θάνατοί τους επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
