Τρεις συλλήψεις για τις πυρκαγιές σε Βοιωτία και Φθιώτιδα
Τρία άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προκάλεσαν τις πυρκαγιές που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες σε Φθιώτιδα και Βοιωτία. Και οι τρεις θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
Τρία άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προκάλεσαν τις πυρκαγιές που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.
Ειδικότερα, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Έξαρχος- Ζέλιο, του δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας στη Φθιώτιδα, συνελήφθησαν ως υπαίτιοι εμπρησμού ένας 42χρονος κι ένας 46χρονος.
Οι φερόμενοι ως δράστες, που εκτελούσαν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Για την πυρκαγιά σε δασική έκταση, που εκδηλώθηκε επίσης την Πέμπτη, στην περιοχή Μάζι, του δήμου Αλιάρτου στη Βοιωτία, συνελήφθη 43χρονος ως υπαίτιος εμπρησμού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο ‘ναι’ στην πολιτική αλλαγή, στην ενότητα και στο καθαρό στίγμα
- Νέο Κέντρο Κοινότητας στη Μεσσήνη
- Ολυμπιακός: Με Μόρις και Χολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: Για πρώτη φορά δικαστήριο αναγνωρίζει ευθύνη στο ελληνικό δημόσιο και επιδικάζει αποζημίωση σε συγγενείς
- Ζωγράφου: «Είχαμε να τις δούμε ενάμιση μήνα, υπήρχε μυρωδιά» – Μαρτυρίες για το θρίλερ με τις δύο σορούς
