Μείωση 5,6% στις λιανικές πωλήσεις το Μάρτιο
Μείωση της τάξεως του 5,6% σημείωσε ο όγκος των λιανικών πωλήσεων το Μάρτιο, ενώ τον ίδιο μήνα ο κύκλος εργασιών στο λιανεμπόριο υποχώρησε κατά 5,7%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ.
Μείωση της τάξεως του 5,6% σημείωσε ο όγκος των λιανικών πωλήσεων το Μάρτιο, ενώ τον ίδιο μήνα ο κύκλος εργασιών στο λιανεμπόριο υποχώρησε κατά 5,7%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ.
Συγεκριμένα, ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών, χωρίς τα καύσιµα κατά το µήνα Μάρτιο, σε σύγκριση µε το δείκτη του Μαρτίου 2012, σηµείωσε µείωση 6,1%, έναντι µείωσης 14,2%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.
Ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών, µε τα καύσιµα, σηµείωσε µείωση 5,7%, έναντι µείωσης 15,2%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011.
Ο ∆είκτης Όγκου, χωρίς τα καύσιµα, σε σύγκριση µε το δείκτη του Μαρτίου 2012, σηµείωσε µείωση 6,4%, έναντι µείωσης 14,2%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011.
Ο ∆είκτης Όγκου, µε τα καύσιµα, σηµείωσε µείωση 5,6%, έναντι µείωσης 16,2%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
