Πλήθος κόσμου συρρέει στο Bazaar Βιβλίου που οργανώνει και φέτος ο Βήμα 99,5 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, διαθέτοντας 200.000 βιβλία προς 1 ευρώ το κάθε ένα. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του bazaar εξαντλήθηκαν 50.000 αντίτυπα.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συναυλία του από το Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑ 99,5 με τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδης, Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, Ραλλία Χρηστίδου, Μαρία Τσαρούχα και Blues Fathers & the Swingers. Το in.gr θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση, κάθε βράδυ έως την Κυριακή, από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τις συναυλίες που θα οργανωθούν στο πλαίσιο του Bazaar Βιβλίου.Stream videos at Ustream

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Παρασκευή 31 Μαΐου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, Ραλλία Χρηστίδου, Μαρία Τσαρούχα και Blues Fathers & the Swingers.
  • Σάββατο 1 Ιουνίου: Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Νίκος Ζιώγαλας, No Sequence, Tζώνυ Βαβούρας & Τhe Cadillacs και η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου.
  • Κυριακή 2 Ιουνίου: Νίκος Πορτοκάλογλου, Φίλιππος Πλιάτσικας και Zero-Zero. 

Το bazaar θα λειτουργεί ώς την Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.

Ευγενικοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Εταιρειών Μυτιληναίου, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», και η Mercedes Benz Hellas, η Ελαϊς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο