Το «Γάλα» της Βαγενά περιοδεύει για τελευταία φορά ανά την Ελλάδα
Ένα αυθεντικό, λαϊκό έργο, μια τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, το «Γάλα», του Βασίλη Κατσικονούρη με την Άννα Βαγενά, περιοδεύει για τελευταία φορά ανά την Ελλάδα από τις 4 Ιουνίου, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο επτά χρόνων.
Ένα αυθεντικό, λαϊκό έργο, μια τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, το «Γάλα», του Βασίλη Κατσικονούρη με την Άννα Βαγενά, περιοδεύει για τελευταία φορά ανά την Ελλάδα από τις 4 Ιουνίου, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο επτά χρόνων.
Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει ως τώρα πάνω από 500.000 θεατές.
Πρόκειται για την ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιους, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα του σήμερα.
Η απόγνωση της μητέρας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιου, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, ξεδιπλώνονται ζωντανά επί σκηνής.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Λευτέρης Δημηρόπουλος, Βασίλης Παλαιολόγος, και Κατερίνα Θεοχάρη. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμελείται η Αννα Βαγενά, τη σκηνογραφία ο Γιάννης Βάμβουρας και τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
- Λάρισα, Τρίτη 4 Ιουνίου, Κηποθέατρο Αλκαζάρ, ώρα έναρξης : 21:15, τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ
- Δράμα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, Κινηματοθέατρο Ολύμπια, ώρα έναρξης : 21:00, τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 17 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ
- Νευροκόπι, Πέμπτη 6 Ιουνίου, Αίθουσα πρώην Επαρχείου, ώρα έναρξης : 21:15, τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αϊτή: Οι αρχές ανήγγειλαν εκλογές στα τέλη της χρονιάς αν έχει «αποκατασταθεί αποδεκτή ατμόσφαιρα ασφαλείας»
- Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα
- Η ύβρις του Κρίστοφερ Νόλαν
- Σκύλος και υψηλές θερμοκρασίες: 6+1 ερωτήσεις και οι «καυτές» απαντήσεις τους που οφείλετε να γνωρίζετε
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος ΙΑ’)
- Οι πυρκαγιές στην Ευρώπη μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες – Αγώνας δρόμου πριν τον νέο καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)

























![Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-429-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442