Στις φυλακές ο δράστης της επίθεσης κατά της 20χρονης στην Κέρκυρα
Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρεται να επιτέθηκε βίαια και να πέταξε σε γκρεμό την 20χρονη φοιτήτρια στη θέση Μουράγια της Κέρκυρας.
Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρεται να επιτέθηκε βίαια και να πέταξε σε γκρεμό την 20χρονη φοιτήτρια στη θέση Μουράγια της Κέρκυρας.
Η συνήγορος του κατηγορουμένου, την οποία όρισε αυτεπάγγελτα το Δικαστήριο, είπε στους δημοσιογράφους πως «δεν έχει διαπιστωθεί η ηλικία του φερόμενου ως δράστη. Ο ίδιος δήλωσε τη συντριβή του, ενώπιον της παθούσας. Ενήργησε υπό καθεστώς πανικού και όπως είπε, εάν γύριζε το χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανε, έχει και εκείνος αδελφές. Επανέλαβε τη συγγνώμη του ενώπιον του ανακριτή».
Η νεαρή κοπέλα που γλίτωσε από θαύμα, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κέρκυρας με κατάγματα στα χέρια, ενώ στο πλευρό της είναι η οικογένειά της και συμφοιτητές της.
Ιδιαίτερο βάρος πάντως δίνουν οι αστυνομικοί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη από το Αφγανιστάν είναι αληθινά.
Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του -αν δηλαδή είναι 17 χρόνων, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- De facto προσάρτηση: Νέα ισραηλινά μέτρα ενισχύουν τον έλεγχο και τους παράνομους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
- Κέρδος έναντι της Τέχνης – Ο Κόπολα παρέμεινε οραματιστής, οι Λούκας και Σπίλμπεργκ «εξαπατήθηκαν»
- Στέγαση: Πόσο επηρεάζει το κόστος της την καθημερινότητά μας – Αριθμοί που δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα
- Ο Πλεύρης «χειροκροτεί» τον Γεωργιάδη στη σκιά της τραγωδίας στη Χίο
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 3-2: Οι Κρητικοί πήραν τη ματσάρα πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (11/2)
- Λίβανος: Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Τρίπολη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες
