«Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς από κατοίκους του Ηρακλείου
Με συνεχείς κινητοποιήσεις οι πολίτες του Ηρακλείου που συμμετέχουν στη Λαϊκή Στάση Πληρωμών ακυρώνουν κάθε εβδομάδα τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς που γίνονται στο Ειρηνοδικείο της πόλης. Κάθε Τετάρτη συγκεντρώνονται έξω από το δικαστήριο και αποκλείουν την είσοδο των συμβολαιογράφων. Σε δηλώσεις τους, οι συμμετέχοντες στη Λαϊκή Στάση Πληρωμών τόνισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν πλειστηριασμό τράπεζας για ακίνητα ιδιωτών ή επιχειρηματιών.
Με συνεχείς κινητοποιήσεις οι πολίτες του Ηρακλείου που συμμετέχουν στη Λαϊκή Στάση Πληρωμών ακυρώνουν κάθε εβδομάδα τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς που γίνονται στο Ειρηνοδικείο της πόλης. Κάθε Τετάρτη συγκεντρώνονται έξω από το δικαστήριο και αποκλείουν την είσοδο των συμβολαιογράφων.
Η συμμετοχή του κόσμου στην κινητοποίηση της Τετάρτης ήταν πολύ μεγάλη και συμμετείχε και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Μέλη της διοίκησης στέκονταν στην πόρτα του Ειρηνοδικείου, αποκλείοντας την είσοδο στους συμβολαιογράφους και τους εκπροσώπους τραπεζών.
Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε ένταση όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν στο Ειρηνοδικείο, επιβάλλοντας να μπουν στο χώρο οι συμβολαιογράφοι. Η αστυνομία, μάλιστα, είχε προειδοποιήσει ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα επιτραπεί ο αποκλεισμός του δικαστηρίου και θα γίνουν συλλήψεις, όπως αναφέρει Η Εφημερίδα των Συντακτών.
Σε δηλώσεις τους, οι συμμετέχοντες στη Λαϊκή Στάση Πληρωμών τόνισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν πλειστηριασμό τράπεζας για ακίνητα ιδιωτών ή επιχειρηματιών
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ παρουσία Κουτσούμπα – «Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου»
- Φάμελλος: Ο Αριστείδης Μανωλάκος φωτεινός φάρος για κάθε νέο δημοσιογράφο και προοδευτικό πολίτη
- Παράσημα – Πώς τα καψίματα από τσιγάρα της Κέιτ Μος αύξησαν την αξία του κοστουμιού του Alexander McQueen
- MEGA Play: Εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Pause Ads
- Προγράμματα Κατάρτισης: Τα ερωτήματα παραμένουν ακόμα πιο έντονα, ειδικά μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Γιάννης Παναγόπουλος
- Αγρότες: Σε εξέλιξη η απόβαση στην Αθήνα – Υποδοχή από τους εργαζόμενους στο Σύνταγμα
