Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρυσταλλοθεραπεία: ο πιο οικονομικός τρόπος να πετύχετε τους στόχους σας

Κρυσταλλοθεραπεία: ο πιο οικονομικός τρόπος να πετύχετε τους στόχους σας

Μάθετε ποιοι κρύσταλλοι σας ταιριάζουν και πώς θα αξιοποιήσετε την ενέργειά τους.

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά μπορούν να γίνουν μεγάλοι καθοδηγητές στην ζωή μας.
Να φέρουν αλλαγές στο τρόπο που ως τώρα αντιλαμβανόμασταν και εκφραζόμασταν στην ζωή μας.
Ο λόγος που έχουν τόσο βαθιά επιρροή είναι πως έχουν πολλά κοινά με μας.Σας φαίνεται περίεργο. Σε φυσικό επίπεδο, μόνο μερικά από τα ιχνοστοιχεία που έχουμε στο σώμα μας να σκεφτούμε, άμεσως θα συνειδητοποιήσουμε πολλά: Θείο, φθόριο, ασήμι, χρυσός, φώσφορος, σίδηρο, χαλκός και αλλά πολλά.
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε παιδιά του σύμπαντος και άρα τα σώματα μας είναι συμπαντικές μικρογραφίες.Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι γέφυρες αυτής της σύνδεσης.
Οι θεραπείες που ακολουθούν είναι απλές, μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και το κόστος αγοράς των κρυστάλλων είναι ιδιαίτερα προσιτό. Μπορείτε να βρείτε αρκετά καταστήματα σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας (κάποια δίνουν και τη δυνατότητα online αγορών για εσάς που είστε πιο μακριά) και δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα μέγεθος κρυστάλλου που θα είναι πολύ ακριβό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του καταστήματος Αλμπαντάκης (www.albandakis.gr), να πάτε στην κατηγορία «Λίθοι για κρυσταλλοθεραπεία» και να βρείτε κρυστάλλους από 1€ (ενδεικτικά σας αναφέρουμε Αιματίτης 1€, Αμέθυστος 3€, Λάπις Λάζουλι 3€, Οψιδιανός 1€).
Για να γεμίσετε ενέργεια
Ακουμπήστε στην κοιλιά σας ένα πορτοκαλί καλσίτη και σε κάθε εισπνοή νιώστε την πλούσια ζωτική του ενέργεια να γεμίζει την κοιλιά σας και να επεκτείνεται σταδιακά σε όλο σας το σώμα με την εκπνοή.
Για Αϋπνία ή για βαθιά χαλάρωση
Τοποθετήστε ένα αμέθυστο πάνω από το κεφάλι σας στο μαξιλάρι. Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε την ενέργεια του σαν απαλά κύματα, να γεμίζουν το κεφάλι σας και σιγά σιγά όλο το σώμα. Εισπνεύστε και εκπνεύστε χαλαρά νιώθοντας όσο μπορείτε πιο πολύ την χαλαρωτική ενέργεια του αμέθυστου.

Για να προστατευτείτε από αρνητικές εισβολές
Ακουμπήστε μία μαύρη τουρμαλίνη στο κάτω μέρος τις κοιλιά σας πάνω στο ηβικό οστό και λίγο κάτω από τον αφαλό ακουμπήστε ένα σιδηροπυρίτη. Οραματιστείτε την μαύρη τουρμαλίνη να καίει ότι κακό νιώθετε πως πάει να σας επηρρεάσει. Τελειώνοντας συνεχίστε τον οραματισμό βλέποντας το σιδηροπυρίτη να ντύνει το σώμα σας ενεργειακά, δημιουργώντας μια πανοπλία ώστε να μην μπορεί να εισέλθει οτιδήποτε αρνητικό.
Για να πάρετε θάρρος
Τοποθετήστε πάνω στο ηλιακό σας πλέγμα περίπου εκεί που είναι το στομάχι σας, ένα μάτι της τίγρης, νιώστε τη ζεστή του ενέργεια να γεμίζει την κοιλιά σας και στην συνέχεια όλο σας το σώμα. Μπορείτε στην συνέχεια να οραματιστείτε ένα ζώο που για εσάς αντιπροσωπεύει την δύναμη και το θάρρος όπως το λιοντάρι. Αφεθείτε για λίγα λεπτά να νιώσετε βαθιά την ενέργεια αυτού του ζώου που εσείς επιλέξατε εισπνέοντας και εκπνέοντας συνειδητά στην κοιλιά σας.
ΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Πορτοκαλί Καλσίτης: Θρέφει την ζωτική ενέργεια σε όλα τα επίπεδα ακόμα και το φυσικό σώμα που μπορεί να έχει εξασθένισει μετά από κάποια ασθένεια η υπερκόπωση.
Αμέθυστος: Δίνει βαθιά ηρεμία και χαλάρωση καθησυχάζει τους φόβους και φέρνει αυτοέλεγχο.
Μαύρη τουρμαλίνη: Εξαιρετικά προστατευτικό ορυκτό από κάθε είδος αρνητικής επιρροής. Βοηθάει γενικά σε νευρικές κατάστασεις.
Σιδηροπυρίτης: Δυναμώνει γενικά σε όλα τα επίπεδα και είναι ένας μεγάλος προστάτης της αύρας.
Μάτι της τίγρης: Φέρνει αυτοπεποίθηση, θέληση και διάθεση για καινούργια ξεκινήματα. Όπως και χαρά και αγάπη για την ζωή.
Κάθε άσκηση μπορεί να γίνει από 10 έως 30 λεπτά.
Μπορεί να είσαστε ξαπλωμένη και να εναποθέσετε τους κρυστάλλους στο σώμα σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να είστε καθιστή με ίσια την σπονδυλική σας στήλη και να τους κρατάτε στα χέρια σας.
Τα ορυκτά σας να είναι οπωσδήποτε ενεργειακά καθαρισμένα και προγραμματισμένα (Σε ένα διάφανο μπολ που έχετε προσθέσει νερό και μια πρέζα χοντρό αλάτι Βυθίστε τα ορυκτά σας κι αφήστε τα από 1 έως 3 ώρες. Ξεβγάλτε τα, κρατήστε τα στα χέρια σας και νιώστε ότι τα γεμίζετε με φώς κι αγάπη. Και μεταφέρετε τους το μήνυμα για το τι θέλουν να ενεργοποιήσουν στη ζωή σας, πχ να φέρουν την αγάπη και τον έρωτα).
Όποια τεχνική και να επιλέξετε το βασικό είναι να την πράξετε με πίστη στον εαυτό σας, εμπιστοσύνη στην ενέργεια του σύμπαντος και θετική διάθεση προς την εκπλήρωση τους. Η κάθε μέρα σας περιμένει για να γίνετε οι δημιουργοί της, μην την διαψεύσετε φτιάξτε την μέρα σας την ζωή σας την ύπαρξή σας.
Shakila Ιωάννα Μπράτη (www.shakila.gr) Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024