Ποινή 220 ετών επέβαλε το δικαστήριο σε παιδεραστή γυμναστή
Συνολική ποινή 220 χρόνων κατά συγχώνευση επιβλήθηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, σε 48χρονο γυμναστή που καταδικάστηκε για ασέλγεια ή απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 53 ανηλίκων, κατά συρροή και κατά εξακολούθηση στο Ρέθυμνο, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του. Η αρχική ποινή που επιβλήθηκε ήταν 401 χρόνια, πρωτοφανής στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.
Συνολική ποινή 220 χρόνων κατά συγχώνευση επιβλήθηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, στον 48χρονο γυμναστή Νίκο Σειραγάκη, που καταδικάστηκε για ασέλγεια ή απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 53 ανηλίκων, κατά συρροή και κατά εξακολούθηση στο Ρέθυμνο, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του.
Η αρχική ποινή που επιβλήθηκε ήταν 401 χρόνια.
Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε χρόνια, ανέστειλε την έφεσή του και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Η δίκη διεξήχθηκε στα δικαστήρια στον Πειραιά, κεκλεισμένων των θυρών και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ο 48χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές της Τρίπολης.
Τη δαπάνη για την εκπροσώπηση όλων των οικογενειών είχε αναλάβει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγελος Μουνδριανάκης δήλωσε ότι η ελληνική δικαιοσύνη απόδειξε την εγκληματική δραστηριότητα ενός ατόμου με την πρωτοφανή ποινή των 401 ετών κάθειρξης. Υπάρχει απόλυτη αντιστοίχηση της φρικαλεότητας της δράσης του ανθρώπου αυτού με την ποινή, η οποία επεβλήθη από το μεικτό ορκωτό δικαστήριο του Πειραιά, δήλωσε ο κ. Μουνδριανάκης και ανέφερε ότι η ποινή δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.
Τόνισε, επίσης, ότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τον αποκλειστικό και μόνο λόγο προστασίας των ανήλικων θυμάτων, ενώ δεν κατατέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες μολονότι υπήρχε δυνατότητα προβολής τέτοιου υλικού που είχε τραβήξει μάλιστα ο ίδιος ο δράστης, αλλά αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί η πλευρά του κατηγορουμένου.
Ο 48χρονος είχε υποστηρίξει ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός «παιχνιδιού» και πως δεν παρέσυρε κανένα παιδί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
