Στόχος η επιστροφή στις αγορές την Ανοιξη του 2014, λέει ο Χρ.Σταϊκούρας
Να βγει η χώρα στις αγορές την Άνοιξη του 2014 έχει στόχο η κυβέρνηση, δηλώνει στην εφημερίδα Realnews ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ο ίδιος θεωρεί πως «προσεχώς θα έλθει μείωση του ΦΠΑ εστίασης».
Να βγει η χώρα στις αγορές την Άνοιξη του 2014 έχει στόχο η κυβέρνηση, δηλώνει στην εφημερίδα Realnews ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο ίδιος τονίζει ότι γι’ αυτό το στόχο εργάζεται μεθοδικά και συστηματικά το οικονομικό επιτελείο, ενώ θεωρεί πως «προσεχώς θα έλθει μείωση του ΦΠΑ εστίασης».
Ο κ. Σταϊκούρας υπογραμμίζει επίσης πως «δεν δικαιολογείται η εμμονή στις αυξήσεις φόρων σε μια οικονομία που διανύει μακρά περίοδο ύφεσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα

