Οι θέσεις του ΣΕΒ για την οικονομία στο επίκεντρο της ετήσιας γενικής συνέλευσης
Τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήεων και Βιομηχανιών. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος θα παρουσιάσει τις θέσεις του Συνδέσμου για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην ελληνική οικονομία.
Τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήεων και Βιομηχανιών.
Στη φετινή συνέλευση του ΣΕΒ, τα μέλη θα κληθούν να συζητήσουν και να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων καθώς και τον οικονομικό απολογισμό.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, θα μιλήσει για τον ρόλο και τις θέσεις του ΣΕΒ στη νέα πραγματικότητα.
Μετά το πέρας της συνέλευσης θα ακολουθήσει ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα (ώρα 13:00, Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»), τον οποίο θα προσφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΕΒ.
Κατά την παραδοσιακή απογευματινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ώρα έναρξης 18:30, Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»), θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και θα μιλήσει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την καθιερωμένη ομιλία του κ. Δασκαλόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι «Enhanced Games» προκαλούν νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό!
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο «Φραπές» επικαλούμενος «το δικαίωμα της σιωπής»
- Καλάμπρια: «Στόχος μου να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
- Inflammaging: Η σιωπηλή διαδικασία που «κλέβει» την νέοτητά μας
- Στρασβούργο: Ο 11χρονος από την Ουκρανία που έκανε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λυγίσει
- Ο φυσικός τρόπος να νιώσεις 10 χρόνια νεότερος

