MLS Πληροφορική : Διαδραστικοί πίνακες στα ελληνικά σχολεία
Την προμήθεια και εγκατάσταση 180 διαδραστικών πινάκων στα σχολεία του δήμου Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Πέλλας, Βόλου και Χανίων ανέλαβε η MLS Πληροφορική. Συγκεκριμένα η εταιρία μετά τις προκηρύξεις των διαγωνισμών έχει προχωρήσει στην υπογραφή συμβάσεων με τους ανωτέρω δήμους για την προμήθεια διαδραστικών πινάκων συνολικού ύψους 170.000 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Η εγκατάσταση των πινάκων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Η MLS συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά τη μετάβαση της ελληνικής εκπαίδευσης στη νέα εποχή της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Ο MLSiQBoard™ έρχεται να αντικαταστήσει το συνηθισμένο πράσινο πίνακα κιμωλίας ή το λευκό πίνακα του μαρκαδόρου και να δώσει στον εκπαιδευτικό νέα, καινοτόμα εργαλεία δουλειάς που προάγουν τη διερευνητική προσέγγιση στη μάθηση.
Ο διαδραστικός πίνακας συνοδεύεται από τα καινοτόμα εκπαιδευτικά λογισμικά της MLS τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία μίας διαδραστικής και ενδιαφέρουσας παράδοσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Εκπλήξεις από τον Μπενίτεθ στην 11άδα του Παναθηναϊκού (pic)
- Όταν οι CEOs μπαίνουν στην πολιτική, η δημοκρατία πετιέται απ’ το παράθυρο
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Παναγόπουλος, η «σκουριά» και η δημόσια τοποθέτηση του Δικτύου Συνδικαλιστικού
- Μεγάλη φωτιά στο κέντρο του Βόλου – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό
