Με νίκη άρχισαν Οκλαχόμα και Ιντιάνα
Βασισμένοι στην ομαδικότητα και στην επιθετική «πολυφωνία» οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν 102-95 στην Νέα Υόρκη και πήραν το πλεονέκτημα έδρας από τους Νικς, στον ημιτελικό της ανατολικής περιφέρειας.
Βασισμένοι στην ομαδικότητα και στην επιθετική «πολυφωνία» οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν 102-95 στην Νέα Υόρκη και πήραν το πλεονέκτημα έδρας από τους Νικς, στον ημιτελικό της ανατολικής περιφέρειας.
Κορυφαίος των νικητών, από τους οποίους έξι παίκτες τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Γουέστ με 20 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Τζορτζ με 19 πόντους και πέντε ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Αντονι με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Οσον αφορά στην δυτική περιφέρεια και στον πρώτο ημιτελικό, ο Κέβιν Ντουράντ, οδήγησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην νίκη με 93-91 επί των Μέμφις Γκρίζλις. Ο άσος των νικητών πέτυχε 35 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Γκασόλ με 20 πόντους κι εννέα ριμπάουντ.
Σε αναμετρήσεις για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του NBA (σ.σ. την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι ομάδες που θα σημειώσουν 4 νίκες), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Νέα Υόρκη-Ιντιάνα 95-102 (0-1)
Οκλαχόμα-Μέμφις 93-91 (1-0)
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις


