Στην καλύτερη 10άδα Διαμαντίδης και Σπανούλης
Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανμούλης ανήκουν για μία ακόμη φορά στην κορυφαία 10άδα της Ευρωλίγκα. Οι δύο Ελληνες παίκτες ψηφίστηκαν από τα 10.000 περίπου άτομα που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.
Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανμούλης ανήκουν για μία ακόμη φορά στην κορυφαία 10άδα της Ευρωλίγκα. Οι δύο Ελληνες παίκτες ψηφίστηκαν από τα 10.000 περίπου άτομα που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.
Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι δύο καλύτερες πεντάδες, ενώ στις 9/5 θα ανακοινωθεί ο MVP της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Για τον Βασίλη Σπανούλη είναι η 3η φορά που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους, ενώ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη η τέταρτη.
Οι δέκα παίκτες αναλυτικά είναι οι: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους

