Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη νότια Γαλλία φαίνεται ότι θα γυρίσει τη νέα του ταινία ο Γούντι Άλεν

Στη νότια Γαλλία φαίνεται ότι θα γυρίσει τη νέα του ταινία ο Γούντι Άλεν

Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα να «βούιξαν» ότι ο Γούντι Άλεν έρχεται στην Αθήνα για την επόμενη ταινία του -με πολλούς μάλιστα να λένε ότι 11μελές συνεργείο έχει έρθει στην αθηναϊκή πρωτεύουσα για ρεπεράζ-, αλλού όμως φαίνεται ότι θα γυριστεί η ταινία: σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο Γούντι Άλεν θα γυρίσει την ταινία του στη νότια Γαλλία. Και δεν θα έχει πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουθ, αλλά τους Κόλιν Φερθ και Έμμα Στόουν.

Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα να «βούιξαν» ότι ο Γούντι Άλεν έρχεται στην Αθήνα για την επόμενη ταινία του -με πολλούς μάλιστα να λένε ότι 11μελές συνεργείο έχει έρθει στην αθηναϊκή πρωτεύουσα για ρεπεράζ-, αλλού όμως φαίνεται ότι θα γυριστεί η ταινία: σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο Γούντι Άλεν θα γυρίσει την ταινία του στη νότια Γαλλία.

Και δεν θα έχει πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουθ, αλλά τους Κόλιν Φερθ και Έμμα Στόουν.

Σύμφωνα με ξένα περιοδικά της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ο σκηνοθέτης θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της ταινίας του (άτιτλη ακόμα) στη νότιο Γαλλία.

Ήδη η Έμμα Στόουν έχει υπογράψει, ενώ πολύ κοντά στο να υπογράψει βρίσκεται και ο Κόλιν Φερθ.

Το προηγούμενο διάστημα φήμες εμφανίστηκαν στο ελληνικό Διαδίκτυο που ήθελαν τον σκηνοθέτη να γυρίζει την επόμενη ταινία του στην Αθήνα, με τίτλο Athens by Night και υπόθεση που αφορά την ελληνική κρίση.

Φυσικά, όσοι γνωρίζουν τον σκηνοθέτη, ξέρουν ότι το να έχουν ανακοινωθεί οι πρωταγωνιστές (ακούγονταν τα ονόματα των Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουθ), καθώς και η υπόθεση και ο τίτλος πριν αρχίσουν τα γυρίσματα θα ήταν μάλλον απίθανο δεδομένου του τρόπου που δουλεύει ο Γούντι Άλεν.

Ακόμα περιμένουμε να δούμε στις αίθουσες την τελευταία του ταινία, Blue jasmine (ή αλλιώς μπλε γιασεμί) που αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2013.

Η ταινία ασχολείται με τη ζωή μιας νοικοκυράς που μένει στη Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται εν μέσω μιας προσωπικής κρίσης και αποφασίζει να μετακομίσει στο Σαν Φραντσίσκο. Πρωταγωνιστούν η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Σάλι Χόκινς ανάμεσα σε άλλους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024