Βόμβες σε γραφεία δύο ανεξάρτητων υποψηφίων στις εκλογές του Πακιστάν
Τη ζωή σε τουλάχιστον εννέα άτομα στοίχισαν βομβιστικές επιθέσεις σε δύο γραφεία ανεξάρτητων υποψηφίων στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη.
Τη ζωή σε τουλάχιστον εννέα άτομα στοίχισαν την Κυριακή βομβιστικές επιθέσεις σε δύο γραφεία ανεξάρτητων υποψηφίων στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές. Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε έξω από την πόλη Κοχάτ, στο βόρειο τμήμα της χώρας. Στόχος ήταν το γραφείο του ανεξάρτητου υποψηφίου Σιέντ Νουρ Ακμπάρ, και στην επίθεση σκοτώθηκαν έξι μέλη του επιτελείου του.
Λίγο αργότερα, δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στο γραφείο του Νασίρ Χαν Αφριντί σε προάστιο της Πεσαβάρ. Ο απολογισμός είναι τρεις νεκροί συνεργάτες του υποψηφίου.
Η αστυνομία σημείωσε ότι ο Αφριντί ανήκει στη σιιτική κοινότητα του Πακιστάν, κάτι που ενδεχομένως έπαιξε ρόλο στην επιλογή του ως στόχου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Συναγερμός: Ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν προς την κατεύθυνση βρετανικών βάσεων στην Κύπρο
- Η… ιδιαίτερη συνάντηση του Μόουζες Ράιτ στον Άλιμο
- «Απ’ την Αγάπη Έχασα»: Ένα από τα τραγούδια που ηχογράφησε ο Μανώλης Λιδάκης λίγο πριν πεθάνει
- Από τη Σάντα Φε στο Μεταξουργείο – Πώς το δίκτυο trafficking έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Ευρώπη
- Οι χειμερινοί κολυμβητές της Αττικής δεν κοιτούν ημερολόγιο και θερμόμετρο
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό για το «11 στα 11»

