Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάριο για Γιοβάνοβιτς και Γ.Χ. ή Σάντος από το καλοκαίρι

Σενάριο για Γιοβάνοβιτς και Γ.Χ. ή Σάντος από το καλοκαίρι

Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχει προκαλέσει τριγμούς στον ΠΑΟΚ και ήδη στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ακόμα και αν τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήδη ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες είναι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σήμερα κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σενάριο «Γιοβάνοβιτς» οι πληροφορίες μιλούν για συνεργασία ως το καλοκαίρι και από εκεί και έπειτα υπάρχουν και άλλα σενάρια που κάνουν λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη ή ακόμα και τον Φερνάντο Σάντος!

Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχει προκαλέσει τριγμούς στον ΠΑΟΚ και ήδη στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ακόμα και αν τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήδη ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες είναι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σήμερα κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές, όμως, ο ΑΠΟΕΛ μετά την σημερινή ήττα της Ανόρθωσης, εξασφάλισε τον τίτλο. Τα σενάρια από την Κύπρο φέρνουν τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη μιλήσει με τον Σέρβο τεχνικό και παλαίμαχο άσο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που μάλιστα πέρασε και από τον «κυανόλευκο» πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτηματικό στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς είναι εάν μπορεί να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ χωρίς να καθίσει στον πάγκο του για τα τελευταία, κάτι που λογικά, εφόσον τα βρουν οι δύο πλευρές, θα ξεπεραστεί και με τη συγκατάθεση του κυπριακού συλλόγου.

Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον, αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ, ότι θα πορευτούν με νέο τεχνικό στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σενάριο «Γιοβάνοβιτς» οι πληροφορίες μιλούν για συνεργασία ως το καλοκαίρι και από εκεί και έπειτα υπάρχουν και άλλα σενάρια που κάνουν λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη ή ακόμα και τον Φερνάντο Σάντος!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024