O Aβέρωφ Νεοφύτου νέος πρόεδρος του ΔΗΣΥ στην Κύπρο
Νέα ηγεσία απέκτησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το κυβερνών κόμμα της Κύπρου. Πρόεδρος του κόμματος αναδείχθηκε, χωρίς ανθυποψήφιο, ο μέχρι τώρα αναπληρωτής πρόεδρος και βουλευτής Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο κ. Νεοφύτου είναι ο τέταρτος πρόεδρος του κόμματος μετά τους Γλαύκο Κληρίδη, Γιαννάκη Μάτση και Νίκο Αναστασιάδη.
Νέα ηγεσία απέκτησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το κυβερνών κόμμα της Κύπρου. Πρόεδρος του κόμματος αναδείχθηκε, χωρίς ανθυποψήφιο, ο μέχρι τώρα αναπληρωτής πρόεδρος και βουλευτής Αβέρωφ Νεοφύτου.
Ο κ. Νεοφύτου είναι ο τέταρτος πρόεδρος του κόμματος μετά τους Γλαύκο Κληρίδη, Γιαννάκη Μάτση και Νίκο Αναστασιάδη.
Αναπληρωτής πρόεδρος εκλέχτηκε,επίσης χωρίς ανθυποψήφιο, ο βουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου.
Στην εκλογική διαδικασία πήραν μέρος 17.061 μέλη και φίλοι του ΔΗΣΥ. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 77 εκλογικά κέντρα, τα τέσσερα εκ των οποίων εκτός Κύπρου (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Μάντσεστερ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
- Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας



