Ανακοινώνεται η λίστα με τους φορείς που καταργούνται
Σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση η λίστα με τους φορείς που καταργούνται, από τους οποίους θα προέλθουν οι πρώτοι 1.800-2.000 υπάλληλοι που θα απομακρυνθούν.
Σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση η λίστα με τους φορείς που καταργούνται, από τους οποίους θα προέλθουν οι πρώτοι 1.800-2.000 υπάλληλοι που θα απομακρυνθούν.
Σε σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, διαμορφώθηκε ο κυβερνητικός σχεδιασμός για το θέμα της κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων μέχρι το Ιούνιο, καθώς και άλλων 12.500 μέχρι τον Δεκέμβριο.
Παράλληλα, δόθηκε το πράσινο φως για τη μείωση δομών -και όχι προσωπικού- κατά 40% έως 50% στα τελευταία πέντε υπουργεία (Παιδείας, Άμυνας, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομίας). Όπως είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμο το σχέδιο για το νέο Δημόσιο.
Στις υποχρεωτικές απομακρύνσεις προσωπικού από το Δημόσιο θα περιληφθούν και οι επίορκοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιλουτίνοφ: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα play off»
- Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Βέροια: Προσαγωγή υπόπτου για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης
- Youth Pass: Αντίστροφη μέτρηση για το Youth Pass – Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- Το trailer του Spider-Man: Brand New Day έσπασε όλα τα ρεκόρ σε 24 ώρες
- Λέσβος: Καθολικό lockdown στα κτηνοτροφικά προϊόντα λόγω αφθώδους πυρετού – Καταστροφικό πλήγμα για το νησί

