Nokia Siemens : Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα
Έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα όσον αφορά τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης δείχνει η Nokia Siemens Networks, η κοινοπραξία της φινλανδικής Nokia και της γερμανικής Siemens, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των λύσεων τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, όπου είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η NSN επιθυμεί να επεκτείνει το κέντρο ανάπτυξης που διατηρεί στην Αθήνα και το οποίο απασχολεί αυτή τη στιγμή περισσότερα από 550 άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Βρέθηκε κρυπτογραφημένο λογισμικό στο κινητό του Γεωργιανού
- O Λίνεκερ αποθέωσε τον Μπρούνο Φερνάντες
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ – Ποιες χώρες θα επηρεαστούν περισσότερο
- «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο»: Με τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά στο θέατρο 104
- Tα διλήμματα στο τραπέζι Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές: Ο πόλεμος στο Ιράν, η συνταγματική αναθεώρηση, η ελληνική προεδρία Ε.Ε.
- Θεσμική η συνάντηση Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη – Δεν υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης σε άλλα θέματα διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ

