Η κρίση σε Ελλάδα και Κύπρο στη συνάντηση Βενιζέλου-Κυπριανού
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο γραφείο του στη Βουλή. «Έγινε μια φιλική και ειλικρινής συζήτηση σε βάθος για όλες τις πτυχές της κρίσης στην Κύπρο και την Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας φάσης στην οποία έχει εισέλθει η κρίση στη ζώνη του ευρώ και τη διεθνή οικονομία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο γραφείο του στη Βουλή.
«Έγινε μια φιλική και ειλικρινής συζήτηση σε βάθος για όλες τις πτυχές της κρίσης στην Κύπρο και την Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας φάσης στην οποία έχει εισέλθει η κρίση στη ζώνη του ευρώ και τη διεθνή οικονομία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνάντηση τον κ. Κυπριανού συνόδευσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Νίκος Κατσουρίδης και στελέχη του κόμματος.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ μετείχαν επίσης ο γραμματέας της ΚΠΕ του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων Χριστίνα Μανωλοπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεν κάνει βήμα πίσω ο Νετανιάχου – «Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πολεμά το Ιράν»
- Θεσσαλονίκη: Ως ανθρωποκτονία ερευνάται ο θάνατος άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στην Ευκαρπία
- Πακιστάν: «Βαριέμαι μέχρι θανάτου» – Οι δημοσιογράφοι περιμένουν άπρακτοι μια είδηση για τις συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ
- Μίλαν – Ουντινέζε 0-3: Αδιανόητο κάζο για τους Ροσονέρι
- Έφτασε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα το Άγιο Φως – Μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα
- Ντε Τζέρμπι: «Θέλω να δω ξανά την Τότεναμ που έβλεπα όταν είχε τον Ποστέκογλου»
