Στις 21 Μαΐου νέος γύρος συνομιλιών Ιράν-ΙΑΕΑ
Το Ιράν και αξιωματούχοι της ΙΑΕΑ θα έχουν νέο γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης στις 21 Μαΐου στη Βιέννη, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιρανικά ΜΜΕ. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Mehr και ISNA δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε υπήρξε κάποιο σχόλιο από την πλευρά της ΙΑΕΑ.
Το Ιράν και αξιωματούχοι της ΙΑΕΑ θα έχουν νέο γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης στις 21 Μαΐου στη Βιέννη, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιρανικά ΜΜΕ.
Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Mehr και ISNA δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε υπήρξε κάποιο σχόλιο από την πλευρά της ΙΑΕΑ.
Την περασμένη εβδομάδα, διπλωματική πηγή δήλωσε στο Reuters ότι μια συνάντηση τον Μάιο είναι πιθανή, αλλά ότι ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία.
Αυτός θα είναι ο 10ος γύρος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές από τις αρχές του 2012.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, η οποία θα επέτρεπε στην ΙΑΕΑ να επαναλάβει τους ελέγχους των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι
- Παπανικολάου για Μόρις: «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά»
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
