Η Info Quest Technologies παρουσιάζει λύσεις cloud computing και virtualization στο Cisco Connect Greece 2013
Η Ιnfo Quest Technologies συμμετέχει ως Silver sponsor στο Cisco Connect Greece 2013, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρουσιάζοντας λύσεις και υπηρεσίες virtualization και cloud computing που αξιοποιούν τεχνολογίες Cisco και Citrix.
Η Ιnfo Quest Technologies συμμετέχει ως Silver sponsor στο Cisco Connect Greece 2013, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρουσιάζοντας λύσεις και υπηρεσίες virtualization και cloud computing που αξιοποιούν τεχνολογίες Cisco και Citrix.
Στο περίπτερο της Ιnfo Quest Technologies θα παρουσιαστούν τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που έχει υλοποιήσει η εταιρεία με στόχο την βελτιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν την λειτουργία εικονικών σταθμών εργασίας (virtual desktops), και την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές, όπως το Microsoft Office, από mobile συσκευές. Η λύση στηρίζεται σε συνδυασμό των τεχνολογιών Citrix XenDesktop και Citrix XenApp, και Cisco Unified Computing, ενώ ως virtual windows clients χρησιμοποιούνται tablets σε περιβάλλον iOS και Android, smartphones με iOS και ένας υπολογιστής iMac.
Η Info Quest Technologies είναι επίσημος διανομέας της Cisco και αποκλειστικός διανομέας της Citrix στην ελληνική αγορά. Δηλώνει η μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και ανάπτυξης υπηρεσιών επί 30 χρόνια.
In.gr Τεχνολογία
- Brand σε κρίση: Μπορεί η βρετανική μοναρχία να «συνέλθει» μετά τη σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου;
- Γαστούνη: «Θα μας σκότωναν» λέει ο ιδιοκτήτης περιπτέρου που ξυλοκοπήθηκε από 20 Ρομά
- Η ΕΕ ανακοινώνει νέο πακέτο άμεσης ενεργειακής στήριξης 100 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία
- Ολυμπιακός: Οι οπαδοί του «έντυσαν» το Λεβερκούζεν στα «ερυθρόλευκα» (vid)
- Ο Μεντβέντεφ απειλεί Βρετανία και Γαλλία με πυρηνικό πλήγμα – Αν δώσουν ατομικό όπλο στην Ουκρανία
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές

