Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τρέιλερ για τον «Μοναχικό Καβαλάρη» – Αστείρευτος Ντεπ στο Λας Βέγκας

Νέο τρέιλερ για τον «Μοναχικό Καβαλάρη» – Αστείρευτος Ντεπ στο Λας Βέγκας

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Μοναχικός Καβαλάρης» της Disney αποκάλυψαν οι συντελεστές σε συνέντευξη που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης από το Λας Βέγκας (και το CinemaCon), απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού. Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου. Δείτε το τρέιλερ.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Μοναχικός Καβαλάρης» της Disney αποκάλυψαν οι συντελεστές σε συνέντευξη που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης από το Λας Βέγκας (και το CinemaCon), απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού.

Αστείρευτος ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιον ρόλο θα ήθελε να ερμηνεύσει, είπε την κωμική ηθοποιό Κάρολ Τσάνινγκ (92 ετών σήμερα). Και συνεχίζοντας είπε ότι όταν ήταν μικρός δεν ντυνόταν σαν κάποιος από τους ήρωες του Μοναχικού Καβαλάρη, αλλά σαν την… Κάρολ Τσάνινγκ.

Είπε ότι χρειαζόταν δύο ώρες για να βάλει το μέικ-απ που φορά σαν Τόντο στην ταινία και πρόσθεσε ότι υπήρχαν φορές που κοιμόταν με το μακιγιάζ. «Πραγματικά δεν μπορείς να πας σε εστιατόριο, φορώντας αυτό το μέικ απ» τόνισε.

Τόσο ο Ντεπ, όσο και ο συμπρωταγωνιστής του Άρμι Χάμερ, αλλά και ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνκσι και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ χαρακτήρισαν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα της ταινίας.

«Παρά λίγο να με πατήσει ένα άλογο. Όταν είσαι σε ένα άλογο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι κάτω από το άλογο… τότε το να μείνω ζωντανός πάνω στο άλογο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» είπε ο Ντεπ που στην ταινία ερμηνεύει τον Ινδιάνο Τόντο.

«Βλέπεις τις σκηνές και θυμάσαι ότι ήσουν εκεί» είπε ο Άρμι Χάμερ που ερμηνεύει τον Μοναχικό Καβαλάρη.

«Κάθε εικόνα είναι μία μνήμη απόλυτης δυστυχίας και πόνου και μαρτυρίου. Τίποτα δεν πήγαινε καλά (στα γυρίσματα) και ο καιρός ήταν απαίσιος» δήλωσε ο Γκορ Βερμπίνσκι, σκηνοθέτης των τριών πρώτων Πειρατών της Καραϊβικής.

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024