Πρώτο σερβίς στους τελικούς μεταξύ Ολυμπιακού και Παμβοχαϊκού
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι τελικοί που θα αναδείξουν τον εφετινό πρωταθλητή στην Α1 βόλεϊ ανδρών, με την εκκίνηση να δίνεται στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό (19:00).
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι τελικοί που θα αναδείξουν τον εφετινό πρωταθλητή στην Α1 βόλεϊ ανδρών, με την εκκίνηση να δίνεται στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό (19:00).
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς ολοκλήρωσαν την κανονική κατακτώντας (άνετα) την πρώτη θέση ύστερα από εννέα χρόνια, φτάνοντας στον τελικό για 16η φορά στην ιστορία τους και στοχεύοντας στον 26ο τίτλο τους. Αν τα καταφέρουν, θα φτάσουν και στο πρώτο «τρεμπλ» της ιστορίας τους, καθώς έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Βραχατίου είναι το τρίτο επαρχιακό συγκρότημα, μετά από την Ορεστιάδα και τον Φοίνικα Σύρου, που φτάνει στους τελικούς και θέλει να γίνει ο πρώτος σύλλογος της επαρχίας που θα στεφθεί πρωταθλητής. Όπως δηλώνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στον Παμβοχαϊκό, μπορεί η πειραϊκή ομάδα να είναι το φαβορί αλλά αυτοί είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός της απουσίας του Σωτηρίου στον Ολυμπιακό, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο και θα επιστρέψει σε περίπου πέντε μήνες. Οι δύο πρώτοι τελικοί θα διεξαχθούν στου Ρέντη αύριο και την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρέθηκε ο πραγματικός Ντ’ Αρτανιάν; Σκελετός στο Βέλγιο παραπέμπει στους «Τρεις Σωματοφύλακες»
- Κρήτη: Πολλά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις
- Γεωπολιτική και τουρισμός: Πώς οι πόλεμοι αλλάζουν τα ταξίδια
- Κρήτη: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι δύο γυναίκες και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε γειτονιά του Ηρακλείου
- Ο ΑΣ Άρης για τα 112 χρόνια του συλλόγου: «Δεν μετράμε απλώς χρόνια, μετράμε ζωή»
- Donald Trump: Greek Independence Day-A Nat’l Day of Celebration of Greek, American Democracy
