ΕΛΠΕ : Δεν αγοράζουν πετρέλαιο από την Καβάλα Oil
«Μπλόκο» στην πώληση πετρελαίου από την «Καβάλα Oil» προς τα Ελληνικά Πετρέλαια, που αποτελούν τον αποκλειστικό αγοραστή των υδρογονανθράκων του Πρίνου, έβαλε η δεύτερη, η οποία δεν θα παραλάβει πετρέλαιο αξίας 14-15 εκατ. ευρώ, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της πρώτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες και εξαιτίας της διαμάχης που σοβεί μεταξύ της διοίκησης της μητρικής «Energean Oil & Gas» και της διοίκησης της θυγατρικής, της, «Καβάλα Oil» (στην οποία η Energean ελέγχει το 67% του μετοχικού κεφαλαίου), τα ΕΛΠΕ διαμήνυσαν πως δεν θα προβούν σε καμία φόρτωση πετρελαίου μέχρι την επίλυση των όποιων διαφορών τους.
Μάλιστα, τα ΕΛΠΕ ξεκαθαρίζουν στην επιστολή τους πως αναγνωρίζουν ως μοναδικό συμβαλλόμενο στο συγκεκριμένο θέμα την «Energean Oil & Gas».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι φόβοι που «σαμποτάρουν» τη ζωή μας
- Ρέτσος: «Αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις – Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας» (pic)
- Συνταγή: Σουπιές με ρεβύθια
- Λιγότερο από το 5% των σπανίων παθήσεων έχει θεραπεία
- Σκότωσαν τους κακοποιητές τους μετά από χρόνια βίας – Πώς ένας νέος νόμος στην Οκλαχόμα τις δικαιώνει
- ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» μετεξελίσσεται σε «Δεξιά ή Αριστερά»



