Βόμβα εκατό κιλών, από τον Β’ Παγκόσμιο, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου
Αποκλείστηκε περιοχή δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου μετά τον εντοπισμό βόμβας 100 κιλών από την εποχή του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πυροσβεστική και η αστυνομία αποφάσισαν τελικά νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης να αδρανοποιήσουν επί τόπου τη βόμβα, εξαιτίας της οποίας παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων.
Αποκλείστηκε περιοχή δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου μετά τον εντοπισμό βόμβας 100 κιλών από την εποχή του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η βόμβα φαίνεται ότι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Heidestrasse, δρόμο πάνω από τον σταθμό. O σταθμός βρίσκεται αρκετά κοντά στο γερμανικό Κοινοβούλιο και το κτίριο της καγκελαρίας.{{{ map }}}
Η πυροσβεστική και η αστυνομία αποφάσισαν τελικά νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης να αδρανοποιήσουν επί τόπου τη βόμβα.
Εξαιτίας της βόμβας παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια, ορισμένα εκ των οποίων έχουν εκτραπεί. Για λόγους ασφαλείας, οι ένοικοι σε διαμερίσματα κοντά στο σημείο απομακρύνθηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
- Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται εντός έδρας, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ – Θρίλερ για την οκτάδα στην τελευταία αγωνιστική
