Δικαιολογημένη, κατά τη McLaren, η μουδιασμένη αρχή του S. Perez
Με δύο βαθμούς στα δύο πρώτα Grand Prix της χρονιάς, ο οδηγός της βρετανικής ομάδας περισσότερο προβληματίζεται από την κατάσταση του μονοθεσίου του παρά προβληματίζει με τις επιδόσεις του.
Ο επικεφαλής της McLaren, ο Martin Whitmarsh, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του Sergio Perez στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην F1.
Ο Μεξικανός οδηγός ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στη Sauber φέτος εντάχθηκε στη βρετανική ομάδα, αντικαθιστώντας τον Lewis Hamilton. Αν και στο τέλος του περασμένου χρόνου ο S. Perez είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για τον τίτλο με τη McLaren, η έως τώρα συγκομιδή του, ύστερα από δύο αγώνες, είναι μόλις δύο βαθμοί.
Ωστόσο, ο Μ. Whitmarsh εξήρε την πορεία του S. Perez αποδίδοντας το κακό ξεκίνημα στα προβλήματα της McLaren. «Έχει κάνει καλή δουλειά. Είναι εύκολο να μπερδευτεί όταν έρχεται σε μια ομάδα όπως η McLaren και τελικά δεν έχει ένα αρκετά γρήγορο μονοθέσιο».
Ο S. Perez δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει μετανιώσει για τη μετακίνησή του στη βρετανική ομάδα, παρά το ότι δεν είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε, ενώ ο Μ. Whitmarsh θεωρεί «ευλογία» να έχει στη McLaren δύο οδηγούς οι οποίοι διαθέτουν τα προσόντα των Jenson Button και Sergio Perez.
auto.in.gr
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε
- Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει ανοιχτά για την «πολύ περίπλοκη» σχέση της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν
- Τι ώρα είναι στον Άρη; Γιατί ο χρόνος τρέχει ταχύτερα στον γείτονα της Γης
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
