Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Σχεδόν 1.400 άτομα απομάκρυνε η αστυνομία από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας, η οποία αποδείχτηκε φάρσα.
Σχεδόν 1.400 άτομα απομάκρυνε η αστυνομία από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας, η οποία αποδείχτηκε φάρσα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους για την ανίχνευση εκρηκτικών που δεν εντόπισαν κάτι.
Οι Αρχές στη Γαλλία έχουν εντείνει τα μέτρα για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών απειλών καθώς η χώρα παραμένει σε πολεμική εμπλοκή στο Μάλι.
Σε κάθε περίπτωση οι απειλές για βόμβα στο εμβληματικό μνημείο του Παρισιού δεν λείπουν καθώς τουλάχιστον μία καταγράφηκε το 2012 και άλλες δύο το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Λιπάσματα: Πώς ο πόλεμος πιέζει την αγροτική παραγωγή και επηρεάζει την αγορά
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
