Διακριτικές αποστάσεις από τη συνεργασία με Π.Καμμένο κρατά ο Π.Λαφαζάνης
«Αλλο πράγμα η κοινή δράση σε συγκεκριμένους στόχους και άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία που προϋποθέτει κοινό συνολικό πρόγραμμα» δηλώνει για το θέμα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου ο Π.Λαφαζάνης, μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής.
«Αλλο πράγμα η κοινή δράση σε συγκεκριμένους στόχους και άλλο η ευρύτερη πολιτική συνεργασία που προϋποθέτει κοινό συνολικό πρόγραμμα» τονίζει για το θέμα της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ξεκαθαρίζει ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να υπάρχουν «κακώς νοούμενα κεκτημένα».
Ο κ. Λαφαζάνης αποφεύγει να ζητήσει την εγκατάλειψη του ευρώ, αλλά δηλώνει ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του Αλέκου Αλαβάνου.
«Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει έξοδο από την ευρωζώνη. Από εκεί και πέρα όμως το θεμελιώδες για την Ελλάδα και το μέλλον της είναι να πει το μεγάλο προοδευτικό ‘όχι’ στην τρόικα και στα μνημόνια. Και αυτό το ‘όχι’ δεν πρέπει να μίσει μισό, όπως τραγικά συνέβη στην Κύπρο» εξηγεί.
Εν όψει και του συνεδρίου του ΚΚΕ, ο κ. Λαφαζάνης εκφράζει την ελπίδα ότι μια εσωτερική συζήτηση στον Περισσό μπορεί να ενισχύσει τις διεργασίες σύγκλισης στη ριζοσπαστική αριστερά.
«Ο κόσμος της Αριστεράς είναι πολύ πιο ενωμένος, πιο αποφασισμένος και πολύ πιο τολμηρός από τις ηγεσίες της» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣτΕ: Επιστρέφουν τα μέτρα φύλαξης για την πρώην γραμματέα στελέχους της Siemens
- Καλαμάτα: «Πήγαμε κρυφά για καφέ και μας είπε τι περνούσε – Φοβόταν πάρα πολύ να φύγει απ’ αυτόν» – Τι λένε φίλες της 39χρονης
- Δουδωνής για αφθώδη πυρετό: Αφέθηκε στην τύχη της η Λέσβος – «Κανείς δεν ρώτησε τους ειδικούς»
- Το Ελ Νίνιο φέρνει καυτό καλοκαίρι, προειδοποιεί ο ΟΗΕ – Και το επόμενο μπορεί να είναι ακόμα θερμότερο
- «Αν πάρουμε το Μουντιάλ θα είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα»
- Baby botox και «περιποίηση βαμπίρ»: Πώς οι αισθητικές θεραπείες έγιναν το νέο φυσιολογικό



