Περιοδεία στην Ευρώπη της κρίσης ξεκινά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ
Διήμερη περιοδεία στην Ευρώπη θα πραγματοποιήσει το διήμερο 8-9 Απριλίου ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου. Αναμένεται να μεταβεί στην έδρα της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο Βερολίνο και το Παρίσι.
Διήμερη περιοδεία στην Ευρώπη θα πραγματοποιήσει το διήμερο 8-9 Απριλίου ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου. Αναμένεται να μεταβεί στην έδρα της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο Βερολίνο και το Παρίσι.
Το επίσημο ανακοινωθέν ενημερώνει ότι την 8η Απριλίου υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του Λιου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, στις Βρυξέλλες.
Στην Φρανκφούρτη την ίδια ημέρα θα γίνουν οι συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.
Την επομένη ημέρα, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει συνομιλίες με την γερμανική κυβέρνηση στο Βερολίνο, πριν να μεταβεί, αυθημερόν, στο Παρίσι για να ανταλλάξει απόψεις «για την παρούσα οικονομική συγκυρία, τρόπους στήριξης της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»

