Μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και στικάκι βρέθηκαν στις φυλακές Γρεβενών
Τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ένα USB και ένα hands- free, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε κελιά των φυλακών Γρεβενών, από τον διευθυντή των φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ένα USB και ένα hands- free, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε κελιά των φυλακών στο Φελλί Γρεβενών, από τον διευθυντή των φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους με τη συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ομάδας ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργών καθώς και αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών υλών.
Δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος τριών αλλοδαπών, ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ενός 43χρονου υπηκόου Συρίας και ενός 28χρονου υπηκόου Ιράν, για ηθική αυτουργία σε τετελεσμένο έγκλημα εισαγωγής κινητού τηλεφώνου σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ σε βάρος 45χρονου Έλληνα για παράνομη οπλοκατοχή.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ριζότο με πράσο και μανιτάρια
- Πάουελ: Γιατί επαίνεσε τον Βόλκερ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
