Νευρικότητα στις αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ την Τετάρτη
Με μικρή πτώση έκλεισε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones, ενώ απώλειες κατέγραφαν νωρίτερα οι δείκτες στις αγορές της Ευρώπης.
Με μικρή πτώση έκλεισε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones, ενώ απώλειες κατέγραφαν νωρίτερα οι δείκτες στις αγορές της Ευρώπης.
Πτώση 0,23% είχε ο Dow Jones και έκλεισε στις 14.526,20 μονάδες, οριακά πτωτικά και ο Standard & Poor’s που έκλεισε στις 1.562,85 μονάδες με πτώση 0,06%.
O Nasdaq ενισχύθηκε 0,12% ως τις 3.256,52 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,18% στις 6,387.56 μονάδες, μεγαλύτερη ήταν η πτώση του DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7,789.09 μονάδες, έχοντας χάσει 1,15%.
Στο Παρίσι ο CAC διαμορφώθηκε στις 3,711.64 μονάδες (-0,99%) και στη Ζυρίχη ο SMI στις 7,780.17 μονάδες με πτώση -0,25%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα