Η Άντρη Αντωνιάδη διαχειριστής στην Λαϊκή Τράπεζα
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Αρχή Εξυγίανσης έχει από σήμερα διορίσει την κ. 'Αντρη Αντωνιάδου ως την Ειδική Διαχειρίστρια για την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης στη Λαϊκή Τράπεζα.
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Αρχή Εξυγίανσης έχει από σήμερα διορίσει την κ. ‘Αντρη Αντωνιάδου ως την Ειδική Διαχειρίστρια για την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης στη Λαϊκή Τράπεζα.
Η κ. Αντωνιάδου, προστίθεται, είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών (Institute of Certified Chartered Accountants) με 28 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, εκ των οποίων 25 χρόνια στην HSBC, τα τελευταία πέντε χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος και τρία χρόνια ως Γενική Διευθύντρια στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ

